Tema
Debat

Udredning - Udland

 

Forebyggelse og bekæmpelse af grænseoverskridende forsikringssvindel, organiseret kriminalitet og fremskaffelse af tyvekoster, der er transporteret til udlandet. Det er blandt de vigtigste opgaver, Udredning – Udland assisterer Forsikring & Pensions medlemmer med. Udredning – Udland var tidligere kendt som Østkontoret og har eksisteret siden 1994.

 

Udredning – Udland har en særlig indsigt i de procedurer, arbejdsgange og det bureaukrati, som i mange lande gør frigivelse af stjålne køretøjer meget kompliceret. Derfor hjælper Udredning - Udland medlemsselskaber til at få de fundne køretøjer og andre stjålne genstande frigivet og hjemtaget til Danmark.

 

 

Helt konkret assisterer Udredning – Udland medlemsselskaberne med:

 

  • At efterlyse stjålne køretøjer internationalt. Det omfatter person-, vare- og lastbiler, entreprenørmateriel, motorcykler, campingvogne, trailere m.m.
  • At hjemtage stjålne køretøjer og andre stjålne genstande som fx cykler, dyrt værktøj og udstyr og mobiltelefoner fra udlandet.
  • At udrede forsikringsbegivenheder i udlandet, som medlemsselskaberne ønsker undersøgt.
  • At være kontakt og forbindelseskontor til og mellem de danske forsikrings- og pensionsselskaber og udenlandske Special Investigation Units og myndigheder.
  • At være forbindelseskontor for forsikrings- og pensionsselskaber til politiet i sager om forsikringskriminalitet i ind- og udland.
  • At indsamle Business Intelligence om forsikringsrelateret kriminalitet og arrangerer seminarer for udvalgte ansatte i forsikringsbranchens Special Investigation Units.

 

 

 

 

For medlemmer


Kontakt


Udredning - udland

Helle B. Pedersen

Chefkonsulent
+45 41 91 91 57
Udredning - udland

Mette Bech

Konsulent
+45 41 91 90 63
Udredning - udland

Tommy Holger Hansen

Chefkonsulent
+45 41 91 91 58
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.