Tema
Debat

PensionsInfo

Kort om PensionsInfo

PensionsInfo giver den enkelte forbruger det fuldstændige overblik over egne pensionsopsparinger, udbetalinger og tilknyttede forsikringsordninger. 

PensionsInfo har over en million brugere om året.

 

 

Nyheder


19. okt. 2019

Mere end hver tredje dansker har ikke styr på deres pension

Mere end hver tredje dansker har ikke styr på pensionen, viser helt ny undersøgelse. Faktisk er det hele 38 procent, der angiver, at de ikke har styr på den økonomi, de skal leve af i den tredje alder. Derfor opfodrer en samlet pensionsbranche til, at man tjekker sin pension.
20. okt. 2019

Danmark har et pensionssystem i verdensklasse

Ny international undersøgelse har igen kåret det danske pensionssystem til at ligge helt i top internationalt. Det sker i den internationale pensionsanalyse fra Melbourne Mercer Global Pension Index, der udkommer årligt.
27. okt. 2018

Partnere kan nu tjekke hinandens pensioner

I dag kan man tjekke sin egen indbetaling til pensionen på PensionsInfo.dk, og se om man sparer nok op. Men fremover er det også muligt at få et overblik over pensionsopsparingen for ens partner eller kommende kæreste

Konceptet - PensionsInfo


  • Man logger på hjemmesiden med sin NemID og kan få et samlet overblik over egne pensions- og forsikringsforhold.

  • Man kan blandt andet se, om der er dækning ved tabt arbejdsevne, hvad man sparer op til pension, om man har den rette begunstigelse tilknyttet livsforsikringen, og om man har en sundhedsforsikring.

  • På hjemmesiden vises individuelle pensionsberegninger ved  folkepensionsalderen, men også ved fx 62 og 70 år.

  • Man kan printe udførlig rapport med alle vigtige facts.

 

 

 

Historien bag

PensionsInfo er en privat organisation og er et samarbejde mellem  pensionsselskaber, banker, ATP, LD samt offentlige myndigheder.

I næsten 20 år har PensionsInfo gjort det muligt for danskerne at få et overblik over deres pensioner og forsikringsdækninger på liv og helbred.

PensionsInfo er i dag blandt de førende på  verdensplan, når det kommer til at skabe overblik samt åbenhed og gennemsigtighed for forbrugerne. 

PensionsInfo har over en mio. unikke brugere om året.