Tema
Debat

Forsikringsguiden

Kort om Forsikringsguiden

 

Nem og hurtig online-sammenligning af forsikringsdækninger, vilkår og priser.
Det er Forbrugerrådet Tænk og Forsikring & Pension, der står bag Forsikringsguiden.

Formålet er at skabe gennemsigtighed i forsikringsmarkedet og derigennem hjælpe forbrugerne til at vælge den rigtige forsikring til den bedste pris.

 

 

Nyt fra Forsikringsguiden


1 feb 2019

Din indboforsikring er guld værd på pisterne

Især unge danskere risikerer at få en grim overraskelse på skiferien. Hver tredje mangler en indboforsikring, der beskytter dem mod erstatningskrav ved uheld og ulykker på skiferien.
23 jan 2019

Ski-glæden kan hurtigt blive pist væk

Det er højsæson for skiskader. Mange tror, at det blå sygesikringskort er nok på pisterne, og det kan blive dyrt. Forsikringsoplysningen råder danskere til at få styr på rejseforsikringen inden skiferien.
11 okt 2018

Ny service gør det nemt at sammenligne tilbud på rejseforsikringer

På Forsikringsguiden.dk er det netop blevet muligt at sammenligne pris, dækning og service på rejseforsikringer hos et stort antal selskaber.

 

Konceptet - Forsikringsguiden

Via online adgang til forsikringsselskaber og agenturer giver Forsikringsguiden et godt overblik over de private forsikringer, som selskaberne tilbyder og som er de mest købte forsikringstyper.

Man kan sammenligne forsikringsvilkår og priser for de mest almindelige forbrugerforsikringer og derved få indblik i priser og forsikringsvilkår. Priser er baseret på de risikooplysninger og dækningsønsker, man selv indtaster.
Forsikringsguiden.dk har seks søgemaskiner for forsikring: Bil, hus, indbo, ulykke, fritidshus og rejse

Historien bag

Forsikringsguiden er udviklet af Forsikring & Pension i samarbejde med Forbrugerrådet Tænk.

Formålet er at skabe gennemsigtighed i forsikringsmarkedet og derigennem hjælpe forbrugerne til at vælge den rigtige forsikring til den bedste pris.