Tema
Debat

Fakta om Pension

Kort om Fakta om Pension

 

Du kan se, hvor store afkast pensionsselskaberne skaber.

 

Du kan se, hvor store omkostninger pensionsselskaberne har.

 

Du kan se, hvilke forsikringer der er tilknyttet pensionsselskaberne.

 

 

Læs også


22. okt. 2018

Danmarks pensionssystem får topkarakter i international undersøgelse

De foregående seks år er det danske pensionssystem blevet kåret som det bedste blandt 30 lande i verden. Danmark scorer flere point end de foregående år, men marginaler gør, at Danmark i år mister førstepladsen til Holland. Det viser ny rapport fra Mercer, som i år har inkluderet hele 34 lande i deres vurdering.

Konceptet - Fakta om Pension

Fakta om Pension sammenligner pensionsordninger i forskellige selskaber. Alle dele af pensionsordningen sammenlignes – ikke alene afkast og omkostninger, men også forsikringer, valgmuligheder, service og rådgivning. Sammenligningen er opdelt på forskellige kundetyper. Du vælger selv ud fra kriterierne: Alder, årlig indbetaling til pension og nuværende pensionsopsparing.

Historien bag

Fakta om pension er udviklet af Forsikring & Pension. Fakta om pension giver en unik sammenligning af bl.a. afkast og omkostninger for forskellige pensionsordninger. Alle pensionsselskaber, der udbyder pensionsordninger gennem en arbejdsplads, er med på Fakta om pension. Formålet er at skabe gennemsigtighed og hjælpe forbrugerne til at træffe beslutninger på et oplyst grundlag.

Relaterede services fra Forsikring & Pension