Tema
Debat

Presse

Forsikring & Pensions presseafdeling kan kontaktes på 41 91 91 01


15. apr. 2021

Forsikring & Pension indtræder som strategisk partner i Copenhagen Fintech

Kent Damsgaard bliver desuden medlem af bestyrelsen og skal være med til at sætte retningen for Copenhagen Fintechs virke på områder, der er afgørende for forsikrings- og pensionsbranchen og deres kunder.
14. apr. 2021

Pensionsselskaberne går sammen om fælles retningslinjer ved værdiansættelse af unoterede aktiver

De unoterede aktiver fylder en betydelig – og stabil - del af pensionsselskabernes beholdning, hvor de i de seneste år har udgjort omkring en femtedel af pensionsselskabernes investeringsunivers. Det gør de med god grund, for værdien af de unoterede aktiver typisk er mere stabile end børsnoterede aktier - samtidig med, at de giver et større afkast sammenlignet med traditionelle investeringer i obligationer.
Kommentar
14. apr. 2021

Tyvene lader i højere grad cyklen stå

Kommentar: Danmarks Statistik har i dag offentliggjort tal for cykeltyverier i Danmark. De rekordfå cykeltyverier i 2020 vækker glæde hos Forsikring & Pension.
12. apr. 2021

Forsikrings- og pensionsbranchen har kortlagt risiko for cybercrime: ”Vores førsteprioritet er at skabe tryghed om kundernes data”

Forebyggelse af cyberkriminalitet står højt på dagsordenen i de danske forsikrings- og pensionsselskaber. Branchen har nu gennemført en samlet risikoanalyse, som udpeger potentielt sårbare områder.
8. apr. 2021

Pensionsbranchen vil samarbejde om investeringer i infrastrukturen

Kommentar: Forsikrings- og pensionsselskaberne vil gerne investere i Danmarks infrastruktur og være med til at løfte regeringens trafikudspil.

Få vores nyeste analyser og statistikker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her