Tema
Debat

Presse

Forsikring & Pensions presseafdeling kan kontaktes på 41 91 91 01


19. okt. 2020

Danmark er fortsat i pensions-superligaen

Danmark er netop igen blevet kåret til at have et af verdens bedste pensionssystemer. Det er sket i en international undersøgelse, der hvert år gennemgår og rangordner en lang række landes pensionssystemer.
14. okt. 2020

2,15 mio. danskere har nu en sundhedsforsikring

Opgørelse fra Forsikring & Pension viser, at 80 pct. på det private arbejdsmarked har en sundhedsforsikring som et supplement til det offentlige sundhedsvæsen. Vi bruger især sundhedsforsikringen, når vi går til fysioterapeut eller kiropraktor.
12. okt. 2020

EU’s stats- og regeringschefer sætter dataøkonomien i fokus

Digitalisering var højt på dagsordenen , da EU’s stats- og regeringschefer var samlet i begyndelsen af oktober. Nu er konklusionerne på digitaliseringsområdet kommet frem, og statslederne gav deres fulde opbakning til Kommissionens digitaliserings strategier, der blev offentliggjort tidligere på året.
10. okt. 2020

Forsikrings- og pensionsbranchen skuffede over at skulle finansiere ”Arne”-aftale

I Forsikring & Pension er der stor ærgrelse over udsigten til en finansiel særskat, som er en del af finansieringen af retten til tidlig pension i den netop indgåede politiske aftale mellem regeringen, SF, Enhedslisten og Dansk Folkeparti.
6. okt. 2020

Vigtige signaler i statsministerens åbningstale om digitalisering og klima

I vores brancheorganisation hæfter vi os ved statsministerens klare signaler på to helt afgørende felter for samfundsudviklingen de kommende år.

Få vores nyeste analyser og statistikker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her