Tema
Debat

Presse

Forsikring & Pensions presseafdeling kan kontaktes på 41 91 91 01


20 jun 2019

Unge glemmer rejseforsikringen

Mere end hver tredje ung har rejst uden for Norden uden en rejseforsikring. Det viser en ny rundspørge foretaget af Epinion på vegne af Forsikringsguiden. Det kan give store økonomiske problemer, hvis uheld eller sygdom rammer.
15 jun 2019

Ansvarlige investeringer – hvordan forenes afkast og ansvarlighed?

Pensionsselskabers hovedopgave er at skaffe det bedst mulige afkast til pensionskunderne. Kravene til ansvarlighed, hensyn til bæredygtighed og verdensmål har i den seneste tid fået stor fokus fra kunder, NGO’er og politikere. Hvordan skal pensionsselskaberne navigere i en verden, hvor det ikke længere altid er det højeste afkast, som er det vigtigste for kunderne. Forsikring & Pension tager debatten på Folkemødet
14 jun 2019

Omfattende indbrud og tyverier på tandlægeklinikker over hele landet

Forsikring & Pension advarer om, at der over hele landet er usædvanligt mange indbrud på tandlægeklinikker. Tyvene går systematisk efter dyrt tandlægeudstyr. - Hold godt øje med ”uventede patienter”, og opbevar det dyre udstyr sikkert, lyder rådet fra forsikringsselskabernes brancheforening.
14 jun 2019

Hvordan ser fremtidens tilbagetrækning ud?

Skal vi senere eller tidligere på pension? Pensionsalderen har været diskuteret henover foråret og igennem valgkampen. På Folkemødet tager Forsikring & Pension en status.
14 jun 2019

Forsikringsbranchen vil imødekomme danskernes stigende krav til ældrepleje

Danskerne bekymrer sig i stigende grad for, hvordan niveauet af ældrepleje bliver i fremtiden. I dag indbetaler stort set alle danskere til en arbejdsmarkeds-pension, og det betyder, at fremtidens pensionister går en tryg økonomisk tid i møde. Undersøgelser viser også, at fremtidige ældre ikke vil acceptere det nuvæ-rende niveau af ældreservice, kommunerne i dag tilbyder. Derfor kommer der et behov for nye, privatkøbte velfærdsprodukter, der fungerer som supplement til offentlig ældrepleje. Det er omdrejningspunktet for en debat på Folkemødet som Forsikring & Pension er vært for.

Få vores nyeste analyser og statistikker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her