Tema
Debat

Presse

Forsikring & Pensions presseafdeling kan kontaktes på 41 91 91 01


Kommentar
18. jun. 2021

F&P om nye tal for trafikulykker: Heldigvis hjælp at hente, også når modparten ikke har forsikringen i orden

Nye tal fra Danmarks Statistik viser et historisk lavt antal dræbte og tilskadekomne i trafikken i 2020. Det er en god udvikling, men næsten 11.000 køretøjer i Danmark har ikke den ansvarsforsikring, der skal give økonomisk hjælp til de tilskadekomne, viser en opgørelse fra Forsikring & Pension.
11. jun. 2021

Forsikring & Pension: Selskaber har rettet op efter dybt beklagelige fejl om ligebehandling

Finanstilsynet har sendt høringsskrivelser til en række selskaber om, at tilsynet vil indgive politianmeldelser for fejl i den sag om ligebehandling, der blev omtalt i medierne sidste år. Alle berørte selskaber har beklaget fejlen, rettet ind og ryddet op for at kompensere deres kunder. Anmeldelserne og spørgsmålet om en eventuel bøde er dermed det afsluttende kapitel i sagen, vurderer Forsikring & Pension.
Kommentar
11. jun. 2021

F&P om nye tal for ældrepleje: Nødvendigt at bygge plejeboliger i stor stil

Danmarks Statistik er netop udkommet med nye tal for den offentlige ældrepleje. I 2020 var der lidt kortere ventetid på plejehjem, men behovet vil stige og blive en kæmpe udfordring for kommunerne. Der er brug for partnerskaber og dialog om løsninger, mener Forsikring & Pension.
11. jun. 2021

Vi satte ny pensionsrekord under corona

Indbetalingerne på vores pensioner satte rekord sidste år, trods mange mistede jobbet pga. corona. Det skyldes, at mange af dem, der mistede arbejdet, i forvejen ikke indbetalte til pension. Tallene er udtryk for, at dansk økonomi kom godt igen efter det første slag fra krisen. Samtidig viser vores tal også, at de ansatte i de brancher, der har været hårdest ramt af coronanedlukningerne, oftere står uden for pensionsfællesskabet.
Kommentar
9. jun. 2021

F&P: Brug for grundig kontrol med tilstandsrapporter

Kommentar: Både sælgere, købere og deres forsikringsselskaber har brug for, at de kan stole på kvaliteten af tilstandsrapporter. Derfor er de eksempler på groft sjusk, som er beskrevet i DR-Kontant, bekymrende. Der er brug for en grundig kontrol af rapporterne, så kunderne både kan forvente rapporter til tiden og i høj kvalitet, mener F&P.

Få vores nyeste analyser og statistikker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her