Tema
Debat

Presse

Forsikring & Pensions presseafdeling kan kontaktes på 41 91 91 01


Kommentar
22. sep. 2021

D-mærket kan blive et stærkt signal

Verdens første mærkningsordning for digital ansvarlighed – D-Mærket – giver virksomhederne mulighed for at sende et klart signal til omverdenen om, at datasikkerhed og dataetik har høj prioritet – det giver tryghed for forbrugerne, mener Forsikring & Pension.
22. sep. 2021

Nye EU-forslag bremser investeringer og vil ramme afkastet hos danske pensionskunder

EU-kommissionen har netop præsenteret sin regelpakke på solvens-området. Udspillet vækker dog langt fra glæde i pensionsbranchen, for forslagene vil være en spændetrøje på vigtige investeringer i fx grøn omstilling og kan koste danskerne afkast på deres pensionsopsparing, advarer Forsikring & Pension. Særligt kritisk er det, at EU-Kommissionen forsøger at sælge nogle af stramningerne som en lempelse. Brancheorganisationen går nu i dialog med de danske politikere med henblik på sammen at sikre de danske samfunds- og forbrugerinteresser bedst muligt. Første skridt bliver at få sat et ærligt prisskilt på EU-Kommissionens forslag.
Debatindlæg
20. sep. 2021
20. sep. 2021

Stadig bid i hundene

I gennemsnit kostede et hundebid 4.374 kr. i 2020. Der var lidt færre erstatningssager i forhold til året før - til gengæld var de noget dyrere, viser nye tal fra Forsikringsoplysningen.
18. sep. 2021

Tårnhøjt: Politiet uddeler mere end 500 klip om ugen for mobilsnak

Vi har svært ved at lære det: Mobilsnak og kørsel er en dårlig kombination. Det er især de unge, der roder med mobilen, viser nye tal fra Rådet for Sikker Trafik og Forsikring & Pension.

Få vores nyeste analyser og statistikker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.