Tema
Debat

Presse

Forsikring & Pensions presseafdeling kan kontaktes på 41 91 91 01


25 jan 2020

Alvorlig sygdom og ulykker hos børn har store konsekvenser for hele familien

Hver 10. børnefamilie oplever på et tidspunkt, at et barn bliver ramt af en alvorlig sygdom eller ulykke. Både børn og forældre bliver negativt påvirket. Børnene klarer sig dårligere i skolen, og forældre med syge børn har lavere indkomst og bliver oftere skilt. Det viser to nye analyser.
22 jan 2020

Indboforsikringen giver økonomisk førstehjælp på pisterne

Især unge danskere risikerer at få en ærgerlig regning med hjem fra skiferien. Hver tredje mangler nemlig en indboforsikring, der beskytter dem mod erstatningskrav, hvis de skader andre på skiferien.
23 dec 2019

Nytårsaften må bilerne stå for skud

Årets sidste aften er højsæson for skader efter fyrværkeri og hærværk. Det kan blive dyrt for bilejerne, oplyser Forsikringsoplysningen, der her bringer de gode råd.
23 dec 2019

Danmarks første branchespecifikke dataetiske principper

Som den første branche i Danmark har landets forsikrings- og pensionsselskaber vedtaget en række dataetiske principper, som fremover vil danne rammen for branchens brug af data.
20 dec 2019

Nytår er farligst for børn og unge

Fyrværkeri og fest nytårsaften kan være en farlig cocktail – især for børn og unge under 25 år, advarer Forsikringsoplysningen på baggrund af erfaringer fra ulykker sidste år. En undersøgelse fra Forsikringsguiden viser, at hver femte af dem ikke har en ulykkesforsikring.

Få vores nyeste analyser og statistikker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her