Tema
Debat

Presse

Forsikring & Pensions presseafdeling kan kontaktes på 41 91 91 01


25 aug 2019

Sundhedsforsikringer er en god investering

Nye tal fra Forsikring & Pension viser, at sundhedsforsikringer forsat bliver mere og mere udbredt. Hvor antallet af danskere med en sundhedsforsikring i 2016 var 1.861.000 er det i 2018 nu steget til 2.016.000. Det svarer til en stigning på 154.000 personer.
15 aug 2019

Præcisering om indregning af kursskæring og spreads i omkostninger

De markedskonforme spreads, som ikke skal indregnes i omkostningerne, afspejler et princip om, at kun de omkostninger, kunderne faktisk betaler, skal kommunikeres.
15 jul 2019

Sommerhusejere har ikke styr på forsikringen

Knap hver fjerde sommerhusejer kender ikke indbosummen på deres fritidshusforsikring. Det viser nye tal fra Epinion lavet for Forsikringsguiden.dk. Danskerne kan dermed risikere ikke at få den tilstrækkelige erstatning, eller at de betaler en unødig høj pris på sommerhusforsikringen.
3 jul 2019

5 år senere: Danskerne ved stadig ikke, hvad det blå sygesikringskort dækker

Denne sommer er det 5 år siden, at det blå sygesikringskort blev fast inventar i kufferten på rejser inden for EU. Danskere tror dog stadig, at det blå kort dækker meget mere, end det reelt gør. Det viser en ny rundspørge foretaget af Epinion på vegne af Forsikringsguiden.
20 jun 2019

Unge glemmer rejseforsikringen

Mere end hver tredje ung har rejst uden for Norden uden en rejseforsikring. Det viser en ny rundspørge foretaget af Epinion på vegne af Forsikringsguiden. Det kan give store økonomiske problemer, hvis uheld eller sygdom rammer.

Få vores nyeste analyser og statistikker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her