Tema
Debat

Presse

Forsikring & Pensions presseafdeling kan kontaktes på 41 91 91 01


4 okt 2019

1.600 klip for håndholdt mobil på tre uger

På kun tre uger har politiet uddelt flere end 1.600 klip for brug af håndholdt mobil m.v. bag rattet. I en undersøgelse fra Rådet for Sikker Trafik og Forsikring & Pension siger 27 procent af bilisterne mellem 18 og 35 år, at det er acceptabelt at være uopmærksom, når man kører bil.
1 okt 2019

Rådet for Pensionsprognoser klar med de ny beregningsforudsætninger

Afkastforudsætningerne på kort sigt er nedjusteret i otte ud af ti aktivklasser, mens afkastforudsætningerne på langt sigt er uændrede ift. sidste år.
23 sep 2019

Pensionsbranchen offentliggør milliardinvesteringer i grøn omstilling

NEW YORK: Den danske pensionsbranche har sammen med regeringen på et event forud for FN’s klimatopmøde offentliggjort danske pensionsselskabers planer om at investere mere end 350 milliarder kroner frem mod 2030 i grøn om-stilling. Der er tale om investeringer i energiinfrastruktur og andre grønne aktiviteter som grønne aktier, grønne obligationer og investeringer i energieffektivt byggeri. Branchen har i forvejen investeret 126 milliarder kroner i grønne aktiver, og yderligere 35 milliarder kroner er allerede planlagt udmøntet. Med de nye investeringer kommer der dermed et markant løft af investeringer i bæredygtig omstilling.
18 sep 2019

Effektiv dagsgebyr-ordning: Nu 70 procent færre uforsikrede køretøjer på vejene

Mens der i december 2018 var ca. 50.000 uforsikrede motorkøretøjer, er der efter ti måneder ”kun” godt 14.000 køretøjer, der nu kører rundt på vejene uden at have den lovpligtige ansvarsforsikring. Det viser nye tal fra DFIM, der står for at inddrive de lovbaserede dagsgebyrer.
11 sep 2019

Der er gode rammer om valget af speciallæge

Hvis man har set DR Kontants udsendelse 11. september kan man få det indtryk, at forsikringsselskaber bruger ”forsikringsvenlige” speciallæger til at skrive speciallægeerklæringer. Men det er forkert. Branchen har klare retningslinjer for indhentning af speciallægeerklæringer, som har til formål at sikre en smidig proces for de skadelidte. Retningslinjerne understøtter lovgivningen, som siger, at speciallægerne altid skal agere objektivt.

Få vores nyeste analyser og statistikker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her