Tema
Debat

Presse

Forsikring & Pensions presseafdeling kan kontaktes på 41 91 91 01


14. jan. 2022

Nyt udspil skal gøre op med digital silotænkning

Danmarks digitale førertrøje er truet af manglende sammenhæng, og danskerne lades digitalt i stikken, når de skal videregive oplysninger fra de offentlige systemer til fx forsikringsselskaberne. Det vil F&P gøre op med i nyt digitaliseringspolitisk udspil.
12. jan. 2022

F&P: Nye initiativer skal synliggøre risikoen i pensionsprodukter

F&P har sammen med sine pensionsmedlemmer udarbejdet en ny model for risikomærkning, hvor den enkelte dansker kan se sin risikoprofil i sit eget pensionsselskab og sammenligne med andre selskaber. Den nye online-løsning indføres i løbet af 2022, hvor F&P ligeledes vil igangsætte sammen med Finanstilsynet – og med opbakning fra Erhvervsministeriet – en indsats for at klæde danskerne endnu bedre på, når det kommer til at forstå pensionsopsparing og konsekvenserne af at investere med og uden garantier.
28. dec. 2021

Ny løsning giver kvalitetsløft og ensartethed i tal for den enkelte danskers omkostninger til pension

F&P og pensionsselskaberne er blevet enige om, at eksterne revisionsfirmaer for året 2022 og frem skal revidere selskabernes omkostningsregnskaber. Endvidere har branchen også gældende for 2022 og frem styrket opgørelsen af investerings-omkostninger – og ensartetheden heraf - ved fx ejendomme, private equity og infrastruktur
28. dec. 2021

Pas på: Fest og fyrværkeri kan være en farlig cocktail

Fyrværkeriulykkerne går især ud over børn og unge. Halvdelen af de alvorlige ulykker rammer tilskuere. Tænk dig godt om - også selvom du bare ser på, lyder rådet fra Forsikringsoplysningen.
27. dec. 2021

Unge vil have, at pensionsformuerne først og fremmest skal skabe afkast

Uanset alder er det vigtigste for danskerne, at ens pensionsformue vokser hen mod pensionsalderen. At der investeres ansvarligt, kommer i anden række.

Få vores nyeste analyser og statistikker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.