Tema
Debat

Presse

Forsikring & Pensions presseafdeling kan kontaktes på 41 91 91 01


4 mar 2019

Akademikere er godt rustet i alderdommen

Når akademikere forlader arbejdsmarkedet, har de næsten lige så meget i pension, som de fik i løn via deres arbejde. Deres pensionsudbetalinger er kun 18 pct. mindre end deres indkomst som 58-årige, viser en ny analyse fra Forsikring & Pension.
3 mar 2019

Sundhedstiltag på arbejdspladsen bliver mere og mere vigtig

Sundheds- og trivselstiltag er vigtige elementer for danskerne i deres vurdering af deres arbejdsplads. Knap halvdelen af cheferne, arbejder aktivt med at fremme fysisk og mental sundhed. Det er godt for virksomheden, den enkelte og for samfundsøkonomien. Især i en tid, hvor folk forventes at blive længere på arbejdsmarkedet.
1 feb 2019

Din indboforsikring er guld værd på pisterne

Især unge danskere risikerer at få en grim overraskelse på skiferien. Hver tredje mangler en indboforsikring, der beskytter dem mod erstatningskrav ved uheld og ulykker på skiferien.
29 jan 2019

Dagsgebyr-kampagne virker: 50 procent færre uforsikrede på vejene

En målrettet kampagne om konsekvenserne ved at køre uden ansvarsforsikring har halveret antallet af uforsikrede køretøjer. Det er derfor ”kun” 23.400 ejere eller brugere af et køretøj uden ansvarsforsikring, der fra den 29. januar 2019 bliver opkrævet et dagsgebyr på 250 kr.
23 jan 2019

Ski-glæden kan hurtigt blive pist væk

Det er højsæson for skiskader. Mange tror, at det blå sygesikringskort er nok på pisterne, og det kan blive dyrt. Forsikringsoplysningen råder danskere til at få styr på rejseforsikringen inden skiferien.

Få vores nyeste analyser og statistikker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her