Nysgerrig og engageret java-udvikler med lyst til at arbejde med cloud

Kunne du tænke dig at være en del af et lille dynamisk team, der er dedikeret til at gøre en forskel for forsikringsselskaber og autoværksteder? Er du nysgerrig, og savner du udfordringer? Så vil vi meget gerne møde dig.

Om jobbet
Du bliver en del af vores Autotaksteam, som p.t. består af 3 udviklere, 4 forretningskonsulenter og 1-2 eksterne udviklere. Autotaks er forsikringsselskabernes fælles skadesopgørelsessystem og anvendes af alle forsikringsselskaber og autoværksteder i Danmark. Hvert år opgøres ca. 550.000 bilskader i Autotaks til mere end 8 mia. kr. i samlede reparationsudgifter. Autotaks består af en webapplikation samt et REST Api. Vi har ca. 10-14 millioner requests om dagen og håndterer ca. 45-50 millioner billeder.

Vi er et lille udviklerteam, og hos os har du mulighed for at arbejde med både frontend og backend. Vi arbejder med scrum som projektform. Det betyder, at du ikke bliver overladt til dig selv, men at du har dygtige kolleger tæt på, som altid er klar til sparring. Vi er ambitiøse og sætter en ære i, at systemet bygger på de bedst mulige teknologier. Derfor bruger vi også tid på at teste nye teknologier og versioner af, så vi hele tiden har en moderne platform.

Vi har en cloud first strategi, og det er planen, at Autotakssystemet i løbet af 2022 skal flyttes til Azure Spring Cloud og Oracle cloud. Derfor vil det være en fordel, hvis du har erfaring med Spring Cloud eller lignende. Udover Cloudrejsen har systemet en lang backlog indeholdende nye feature, mere automatisering og løbende teknologisikring – så opgaverne er mange og alt efter dine kompetencer og interesse, har du stor medindflydelse på, hvilke opgaver i sprintet som passer bedst til dig.

Udover nogle spændende opgaver tilbyder vi:
 • et arbejdsmiljø, der er kendetegnet ved faglig sparring, nyeste teknologier, en uformel omgangstone og hurtigt beslutningsproces.
 • dygtige kolleger – du bliver en del af IT-afdelingen på 20 mand og 2-3 eksterne konsulenter
 • gode udviklings- og uddannelsesmuligheder
 • god pension, sundhedsforsikring, ulykkesforsikring, 7 ugers fri, god kantine og meget mere
 • en arbejdsplads med stærkt sammenhold, fredagsbar og firmafester.
Du kommer med:
 • en bachelor, kandidat eller tilsvarende erfaring inden for softwareudvikling
 • gode kompetencer inden for Java, Spring, Hibernate og SQL
 • lyst til at arbejde med Azure Cloud, Angular, TypeScript, Maven, Linux og Tomcat
 • faglig nysgerrighed og initiativ
 • lyst til at samarbejde
 • gode kundskaber i dansk.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Lead udvikler Claus Weng Lind-Christensen på 41 91 91 88 eller underdirektør Peder Herbo på 41 91 91 70.

Om os

Forsikring & Pension er brancheorganisationen for forsikrings- og pensionsselskaberne i Danmark, og vi arbejder hver dag for at skabe størst mulig værdi for vores medlemmer – så de kan skabe størst mulig værdi for deres kunder, danskerne. Det gør vi både ved at udvikle og levere værktøjer og løsninger til vores medlemmer og ved at arbejde for, at vi nu og i fremtiden har en stærk og velfungerende forsikrings- og pensionssektor. Det er vigtigt for vores velfærdssamfund.

Hos Forsikring & Pension kommer du til at arbejde sammen med 140 kollegaer i Tuborg Havn. Vi værner om den høje faglighed, da den er afgørende for, at vi kan varetage forsikrings- og pensionsbranchens interesser. Vi lægger vægt på et godt samarbejde, og at vi har det godt sammen. Derfor arbejder vi løbende på, at Forsikring & Pension er en god og sund arbejdsplads, hvor vi trives. Det betyder også, at vi har fokus på kompetenceudvikling og dine muligheder for at præge, hvordan dine arbejdsopgaver skal udvikle og udfolde sig.

Læs mere om Forsikring & Pension som arbejdsplads på www.forsikringogpension.dk.

Sådan ansøger du
Send din ansøgning med eksamensbevis og andre relevante bilag. Vi holder løbende samtaler og ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Vi anvender personlighedstesten Neo PI-R, og før eventuel ansættelse vil du blive bedt om at fremvise en straffeattest.
 

Ansøgningsfrist:
31-12-2021
Kontakt:
Peder Herbo
Telefon:
+45 41 91 91 70
Arbejdssted:
Philip Heymans Allé 1
2900 Hellerup
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.