Tema
Debat

Ny mand i front for Autotaks

7. okt. 2021
Peder Herbo får det fulde ansvar for udviklingen og driften af Autotaks, der bruges af forsikringsselskaber og bilværksteder til at taksere ca. 46.000 bilskader hver måned.

Forsikring & Pension samler ansvaret for Autotaks hos underdirektør Peder Herbo, som er leder af IT, Data og udvikling i F&P, og som hidtil også har haft ansvaret for Autotaks’ it-udviklingsteam.

 

Peder Herbo har mange års erfaring og har været med til at opbygge mange af F&P’s brancheløsninger. Han kender medlemmernes behov og ved, hvad der rører sig på it-udviklingsområdet.

 

- Autotaks er en vigtig brancheløsning for vores medlemskreds, og Peder er målrettet og ambitiøs og er i stand til at sætte nye standarder for Autotaks og dermed skabe den største værdi for vores medlemmer, siger Kent Damsgaard, adm. direktør i F&P.

 

- Jeg glæder mig til at få det fulde ansvar for Autotaks og i tæt samarbejde med forsikringsselskaber, autobranchen og medarbejderne at udvikle Autotaks til fremtiden. Det er vigtigt, fordi Autotaks er et centralt system til håndteringen af autoskader og skal understøtte både autoværksteder og forsikringsselskaber med hurtige processer – så kunderne kan få deres reparerede biler hurtigst muligt retur. Det kræver et godt og ligeværdigt samarbejde mellem alle parter, siger Peder Herbo, der også fortsætter med at have ansvaret for IT, Data og udviklingsafdelingen.

 

Autotaks bruges af forsikringsselskaberne til taksering af bilskader og af værkstederne til at udarbejde tilbud på reparationsarbejder.

 

Systemet håndterer omkring 46.000 skader hver måned. I rekordåret 2019 blev det til hele 550.000 skader.

 

 

 

Vil du modtage vores nyheder på mail?

Kontakt


Direktionen

Kent Damsgaard

Adm. direktør
Pressekontakt
+45 41 91 91 01
(Kan ikke bruges til SMS)
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.