Tema
Debat

F&P Debat: Knækker ryggen på velfærdssamfundet?

23. apr. 2021
Forsikring & Pension holder virtuelt gå hjem-møde om fremtidens velfærdssamfund og de udfordringer, som den demografiske udvikling og stigende forventninger til velfærdsydelser kommer til at medføre. Hvordan finder vi vejene til at finansiere og fremtidssikre vores velfærdssamfund?

- Mange advarer om, at velfærdsstaten kan kollapse med de mange udfordringer, som vi står over for med en stor generation af ældre og stigende forventninger hos mange borgere. Samtidig har lanceringen af omsorgsforsikringer givet anledning til politisk debat om velfærdsforsikringer. Det er en vigtig debat, og derfor vil vi som branche og velfærdsleverandører invitere til et virtuelt gå hjem-møde, hvor vi har samlet en række relevante aktører i debatten, siger Kent Damsgaard, Forsikring & Pension.


Tirsdag den 11. maj 2021
Kl. 16:00-17:00

 

Debatten afholdes via Teams.

 

Oplev

  • Jens Ive (V), borgmester i Rudersdal
  • Per Okkels, tidligere departementschef i Sundheds- og Ældreministeriet
  • Torben Klitmøller Hollmann, sektorformand, FOA
  • Esben Schjørring, magasinredaktør i Altinget
  • Kent Damsgaard, vært & adm. dir i F&P

 

I debatten skal vi bl.a. høre deltagernes bud på, hvilke finansieringsudfordringer velfærdsstaten står overfor på ældreområdet, og hvilke mulige veje der er for at imødekomme borgernes forventninger til velfærd i fremtiden. Vi vil også tage en drøftelse af velfærdsforsikringer og deres mulige rolle i fremtidens velfærdssamfund. Vil velfærdsforsikringer blive et ulighedsskabende brud med den universelle danske velfærdsstat, eller kan de blive en naturlig videreudvikling af den danske tradition for kollektive og solidariske forsikringsordninger på arbejdsmarkedsområdet?

 

Tilmelding sker via dette link, og man vil et par dage inden selve begivenheden modtage et link til Teams.

 

Vil du modtage vores nyheder på mail?

Kontakt


Direktionen

Kent Damsgaard

Adm. direktør
Pressekontakt
+45 41 91 91 01
(Kan ikke bruges til SMS)
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.