Tema
Debat

Kent Damsgaard ny administrerende direktør i Forsikring & Pension

23. jun. 2020
Forsikring & Pension er nu på plads med sin nye administrerende direktør. Det bliver Kent Damsgaard, der i dag er direktør i Dansk Industri, som fra 1. september skal stå i spidsen for brancheorganisationen.
Foto: Sif Meince for Dansk Industri

Foto: Sif Meincke for Dansk Industri

 

- Vi ønsker, at Forsikring & Pension skal fortsætte sit høje faglige niveau og samtidig spille en endnu mere aktiv rolle i at sikre branchen gode rammer for at kunne levere de bedste løsninger til den enkelte dansker. Til at stå i spidsen for det arbejde, mener vi, at Kent Damsgaard er den helt rette, siger Laila Mortensen, formand for Forsikring & Pension.

- Kent Damsgaard er vant til at lede faglige miljøer, han er en dygtig netværker og har lang erfaring med interessevaretagelse på højeste niveau. Samtidig er han en anerkendt leder, der kan prioritere og motivere, og så kan han kommunikere klart og tydeligt, siger Laila Mortensen.

Kent Damsgaard er 43 år og har siden 2016 haft det direktionsmæssige ansvar i DI for en række forskellige områder og har i dag ansvaret for den politiske interessevaretagelse i organisationen. Forinden har han bestridt en række andre centrale stillinger i DI, men har undervejs i karrieren også været blandt andet underdirektør i ATP, fagchef i Skatteministeriet og cheføkonom i partiet Venstre.

- Jeg er stolt over at få denne store mulighed, og jeg glæder mig rigtig meget til at stå i spidsen for den fortsatte udvikling af Forsikring & Pension, hvor branchen spiller en tydelig og konstruktiv rolle i samfundsudviklingen, siger Kent Damsgaard.

- Branchen er en nøglespiller, når det gælder om at sikre velfærd og tryghed for den enkelte dansker, men samtidig også i hele den grønne omstilling af vores samfund. Samtidig står branchen over for store forandringer og muligheder som følge af den digitale udvikling. Så der er mange og vigtige samfundsagendaer, som vi skal være drivende på, siger Kent Damsgaard.

Forsikring & Pension er forsikringsselskabernes og de tværgående pensionskassers brancheorganisation. Branchens primære fokus er at sikre velfærd og tryghed for den enkelte dansker samt spille en aktiv rolle i den grønne omstilling.

Brancheorganisationen Forsikring & Pension har 134 medarbejdere og er lokaliseret i Hellerup.

Kent Damsgaard tiltræder tirsdag den 1. september.

 

Vil du modtage vores nyheder på mail?

Kontakt


Kommunikation & Public Affairs

Jørgen Kjær Thomsen

Chefkonsulent
Pressekontakt
+45 41 91 91 01
(Kan ikke bruges til SMS)