Tema
Debat

F&P styrker det politiske arbejde med ny Public Affairs-chef

4. nov. 2021

F&P er igennem en transformation med henblik på at skabe en endnu mere proaktiv organisation, der kan bidrage til at skabe bedre rammer og større synlighed om den centrale rolle, som forsikrings- og pensionsbranchen spiller i samfundet, hvor branchen er et stort sikkerhedsnet under danskernes hverdag og en integreret del af velfærdssamfundet.

Derfor opruster F&P på public affairs ved at ansætte en PA-chef. Valget er faldet på Christian Vitting Gregersen. Christian har arbejdet indgående inden for PA gennem mange år og inde for en bred palette. Han har arbejdet for Philip Morris, HK Danmark, Horesta og også være ansat i public affairs bureauet Rud Pedersen.

Hos F&P får Christian Vitting Gregersen ansvaret for at styrke den politiske interessevaretagelse og indsatsen for, at forsikrings- og pensionsbranchen får de bedste mulige rammer for deres arbejde for kunderne.

- Jeg er glad og stolt over at blive en del af F&P - og at være med til at bistå F&P’s medlemmer med at opnå bedre rammer til at drive deres forretning. Branchen yder et helt essentielt bidrag til danskernes velfærd og tryghed, og samtidig er medlemmerne helt i front på den globale scene, når det kommer til grønne investeringer, udtaler Christian Vitting Gregersen.

F&P’s direktør for Kommunikation og Public Affairs Per Geckler Møller:

- Vi er utrolig glade for ansættelsen af Christian Vitting Gregersen til posten som PA-chef. Christian har en omfattende erfaring og forståelse for arbejdet i en medlemsorganisation, og så er han ikke mindst en stærk kommunikatør med stor gennemslagskraft og solid politisk erfaring, siger Per Geckler Møller.

Christian Vitting Gregersen er uddannet cand.mag. historie fra Københavns Universitet fra 2014.

Christian Vitting Gregersen tiltræder 1. januar 2022.

Vil du modtage vores nyheder på mail?

Kontakt


Kommunikation og Public Affairs

Per Geckler Møller

Direktør
+45 29 49 44 34
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.