Tema
Debat

Chili Security er kåret som Danmarksvinder af ”Danmarks Sundeste Arbejdsplads - Initiativprisen 2017”

2. maj. 2017
Blandt de fem regionsvindere blev det IT-sikkerhedsfirmaet, Chili Security i Odense, som løb af med den endelige sejr i konkurrencen og dermed i dag tirsdag er blevet kåret til Danmarksvinder af Danmarks Sundeste Arbejdsplads – Initiativprisen 2017, som blandt andre Forsikring & Pension står bag.

Chili Security, der i dag tirsdag vandt Initiativprisen 2017 som Danmarks Sundeste Arbejdsplads, kæmpede med The Walt Disney Company Nordic i Region Hovedstaden, Arriva Nykøbing Falster i Region Sjælland, midtVask i Region Midtjylland og Ejendomscentret Drift og Service i Region Nordjylland.

 
IT-sikkerhedsfirmaet Chili Security ligger i Odense og er med sine 16 ansatte kåret som Danmarksvinder af Danmarks Sundeste Arbejdsplads - Initiativprisen 2017. Chili Security har indført en halv times obligatorisk motion i arbejdstiden to gange om ugen. Medarbejderne har samtidig gjort en stor indsats for at samle stemmer til deres initiativ.
 
- Intentionen er både at få rørt medarbejderne, så vi forebygger arbejdsskader og mindsker sygefraværet men ligeledes også at styrke sammenholdet. Træningen er en god kombination af styrketræning, pulstræning og teamwork. Vi får grinet en del, og alle hæmninger omkring overvægt og forskelligheder er fuldstændig glemt. Vi pjatter og træner hårdt og intenst på én og samme tid, siger direktør Martin Larsen, Chili Security. 

Investering i produktive og glade medarbejdere

Underdirektør Anne Seiersen fra brancheorganisationen Forsikring & Pension bakker op og ønsker tillykke med prisen på vegne af partnerne bag konkurrencen.
 
- Arbejdspladser, der investerer i sundhed i arbejdstiden har produktive og glade medarbejdere. Chili Security er det bedste eksempel på det. Vi håber, at andre kan blive inspireret af denne virksomhed, og at hver arbejdsplads vil finde på deres egne måder at prioritere fysisk som mental sundhed på.
 
- Danmarksvinderen er et godt, inspirerende bud på, hvad et sundhedsinitiativ kan være – og dermed også et bud på, hvordan vi sikrer, at fremtidens arbejdsstyrke holder sig sund og rask, så arbejdspladserne fortsat kan være konkurrence- og bæredygtige.
 
- Vi ønsker Chili Security et stort tillykke med prisen, siger underdirektør Anne Seiersen, Forsikring & Pension, der sammen med Falck, Dansk Erhverv og Dansk Firmaidrætsforbund står bag Initiativprisen og Danmarks Sundeste Arbejdsplads. 
 
Dk sundeste arbejdsplads 428.jpg
Foto: Michael Thy/Falck

Fakta om konkurrencen

"Danmarks Sundeste Arbejdsplads - Initiativprisen 2017” er et samarbejde mellem Falck, Dansk Erhverv, Forsikring & Pension og Dansk Firmaidrætsforbund, der tilsammen er i løbende kontakt med størstedelen af Danmarks befolkning.
 
Læs mere om konkurrencen, om Danmarksvinderen og om de fem regionsvindere på www.sundestearbejdsplads.dk
 
Se samtlige tilmeldte initiativer på www.sundestearbejdsplads.dk/deltagere
 
Kontakt Danmarksvinderen af Initiativprisen 2017: Direktør Martin Larsen, Chili Security, ml@chilisecurity.dk, mobil: 28 96 41 11

Læs om konkurrencen, om vinderen og de mange sundhedsinitiativer på danske arbejdspladser


Vil du modtage vores nyheder på mail?

Kontakt


Jesper Hjorth Jespersen

Kommunikationskonsulent
+45 41 91 91 02
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.