Tema
Debat

Forsikring & Pension udnævner ny underdirektør til direktionssekretariat og HR

11. nov. 2020
Forsikring & Pension har i dag udnævnt ny chef for direktionssekretariatet, HR og intern service. Valget er faldet på Louise Lange Thomsen, som har været 13 år i F&P.

- Louise kender hvert et hjørne af Forsikring & Pension, hun kender kollegaerne og chefgruppen, og samtidig har hun det helt rette drive og de rette kompetencer inden for ledelse, HR og organisation til at kunne drive os fremad som moderne og dynamisk brancheorganisation, siger adm. direktør Kent Damsgaard.

- Louise nyder stor opbakning i organisationen samtidig med, at hun konstant og ambitiøst udfordrer vores arbejdsmåder og processer. Det er præcist det, som vi har brug for på vores rejse videre frem mod at kunne skabe mest mulig værdi for vores medlemmer, siger Kent Damsgaard.

Louise tiltræder i sin nye funktion dags dato og får titel af underdirektør. Louise vil fremadrettet indgå i Forsikring & Pensions chefgruppe og tillige deltage i direktionens og bestyrelsens møder.

- Vi er ambitiøse i Forsikring & Pension og vi vil være Danmarks fedeste arbejdsplads. Jeg glæder mig meget til, i samarbejde med alle mine kolleger, at udvikle vores organisation, så vi kan skabe de bedste resultater for vores medlemmer, siger Louise Lange Thomsen.

Louise er uddannet cand.merc. og har været i Forsikring & Pension siden 2007. Inden da var Louise udviklingskonsulent i Økonomi- og Erhvervsministeriet

Vil du modtage vores nyheder på mail?

Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.