Tema
Debat

Forsikring & Pension styrker forsikringsområdet med ny underdirektør

2. nov. 2020
Forsikring & Pension har ansat Pia Holm Steffensen som underdirektør med ansvar for Forsikring & Forebyggelse. Pia Holm Steffensen kommer til Forsikring & Pension med betydeligt branchekendskab og ledererfaring. Senest har Pia været direktør i Alm. Brand.

- Vi glæder os til at få Pia med på holdet. Pia kommer med dyb forsikringsteknisk indsigt, hun kender branchen ud og ind, og så har hun nogle virkeligt stærke ledelsesmæssige kompetencer, siger adm. direktør Kent Damsgaard.

- Der sker rigtigt meget i og omkring forsikringsmarkedet i disse år ikke mindst i forhold til bæredygtighed og digitalisering. Det stiller krav til, at vi som brancheorganisation er på forkant, så vi kan sikre de bedste rammer til vores medlemmer, så de kan skabe mest mulig værdi for deres kunder og medlemmer. Til at stå i spidsen for det arbejde, er jeg sikker på, at Pia er den helt rigtige profil, siger Kent Damsgaard.

Pia Holm Steffensen har tidligere i karrieren været i Forsikring & Pension og kender derfor til organisationsverdenen og til opgaven med at sikre gode rammevilkår for branchen.

- Jeg glæder mig meget til at stå i spidsen for Forsikring & Pensions arbejde med forsikring og forebyggelse, hvor jeg kan bringe mine forsikringsmæssige kompetencer i spil i en større strategisk sammenhæng. Der er så mange dagsordener, hvor vi kan gøre en positiv forskel for branchen og for kunderne, siger Pia Holm Steffensen.

Pia Holm Steffensen har første arbejdsdag i Forsikring & Pension på tirsdag den 3. november.

Vil du modtage vores nyheder på mail?

Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.