Tema
Debat

Forsikring & Pension ansætter stærk erhvervspolitisk profil

26. nov. 2020
Forsikring & Pension styrker sit erhvervspolitiske arbejde med Tom Vile Jensen, der i mange år har været erhvervspolitisk direktør i FSR – danske revisorer.

Tom Vile Jensen bliver ansat som underdirektør og skal arbejde med områderne klima, solvens og skat og får dermed en vigtig rolle i at drive arbejdet på en række centrale dagsordener med stor vigtighed både for branchen og for samfundet.

- Med Tom på holdet får vi en markant styrkelse af vores politiske arbejde. Tom har mangeårig erfaring med tunge reguleringsmæssige områder, han kan sætte tydelig strategisk retning, og så er han stærk til relationer og netværk – både når det gælder medlemmer og samarbejdspartnere. Endelig er Tom en meget stærk kommunikator og en dygtig leder, siger adm. direktør Kent Damsgaard.

- Toms hovedopgave bliver at sikre, at vi som branche også fremadrettet spiller en markant rolle i den grønne omstilling. Samtidig skal Tom være med til at arbejde for, at den løbende regulering, som branchen er underlagt, giver ægte og reel forbrugerbeskyttelse uden at give unødige administrative omkostninger, siger Kent Damsgaard.

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af Forsikring & Pension. Det er en utrolig spændende og samfundsvigtig branche, og samtidig kommer jeg til en organisation med utrolig høj faglighed og indsigt. Der venter os mange store og vigtige opgaver ikke mindst på klimaområdet, siger Tom Vile Jensen.

Tom Vile Jensen tiltræder 1. december.

Vil du modtage vores nyheder på mail?

Kontakt


Direktionen

Kent Damsgaard

Adm. direktør
Pressekontakt
+45 41 91 91 01
(Kan ikke bruges til SMS)