Tema
Debat

DFIM styrkes med ny direktør

5. okt. 2021
Maria Clausen er udnævnt til direktør for garantifonden DFIM - Dansk Forening for International Motorkøretøjsforsikring – og får det overordnede ledelsesmæssige ansvar sammen med bestyrelsen.

Maria Clausen, der er advokat og underdirektør i brancheorganisationen Forsikring & Pension (F&P), er blevet udnævnt til direktør for garantifonden Dansk Forening for International Motorkøretøjsforsikring (DFIM).

 

- Maria Clausen får det overordnede ledelsesansvar sammen med bestyrelsen for garantifonden DFIM. Udnævnelsen sker bl.a. for at styrke og synliggøre arbejdet i branchens garantifonde, siger Kent Damsgaard, adm. direktør i F&P.

 

- Garantifondene spiller en stor, men stadig temmelig underbelyst rolle, når det handler om at skabe tryghed for danskerne. Jeg ser frem til at arbejde med, hvordan vi kan øge synligheden om betydningen af DFIM og de øvrige garantifonde – både for samfundet og i forhold til den enkelte dansker, siger direktør Maria Clausen, DFIM.

 

Henrik H. Boysen, der er formand for DFIM’s bestyrelse, supplerer:

 

- Vi styrker ledelsen ved at udnævne Maria Clausen til direktør. Hun har i den grad stået i spidsen for en markant udvikling af DFIM, som på få år er vokset fra syv til knap 40 medarbejdere. Vi glæder os i bestyrelsen til sammen at styrke DFIM’s rolle og løse en række vigtige opgaver, der har værdi for samfundet, forsikringsbranchen og for selskabernes kunder.

 

DFIM behandler skader forårsaget af ukendte eller uforsikrede motorkøretøjer og fungerer som grønkortbureau i samarbejde med 47 lande. DFIM administrerer desuden den lovbaserede dagsgebyrordning, der pålægger dagsgebyrer ved manglende ansvarsforsikring af motorkøretøjer.

 

Maria Clausen, der har arbejdet i F&P siden december 2010, er fortsat leder af de tre øvrige garantifonde, FAH, FUH og FSV, der behandler skader forårsaget af ukendte og uforsikrede hunde, heste og speedbåde.

 

Referencer


Vil du modtage vores nyheder på mail?

Kontakt


Direktionen

Kent Damsgaard

Adm. direktør
Pressekontakt
+45 41 91 91 01
(Kan ikke bruges til SMS)
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.