Tema
Debat

Bliv klogere på D-mærket

 

Bliv klogere på hvad D-mærket er og hvordan det bidrager til at styrke danske virksomheders digitale modstandsdygtighed samt hvordan det sikrer at virksomheder kommer i gang med ansvarlig dataanvendelse.

 

Tid: 19. januar, kl. 15.00-16.30.


Sted: Hybrid – Online / fysisk hos F&P, Philip Heymans Allé 1, 2900 Hellerup

 

Antallet af situationer, hvor cyberkriminelle bryder ind i virksomheder-nes it-systemer stiger, og det har konsekvenser for virksomhederne og kundernes data. Derfor sætter F&P fokus på emnet, hvor vi får besøg af direktør for D-mærket, Mikael Jensen, som vil gøre dig klogere på;

 

  • D-mærkets kriterier
  • hvordan din virksomhed kommer i gang med at blive D-mærket
  • hvilken værdi det har for virksomheder at blive D-mærket

 

Trygs koncernsikkerhedschef Tom Engly indleder med at fortælle om deres involvering i arbejdet med D-mærket, og hvorfor det er et vigtigt skridt til at øge virksomhedernes it-sikkerhedsniveau og kundernes tillid.

 

F&P tager højde for gældende Corona retningslinjer.

 

Program

Kl. 15.00 Velkomst v/F&P

Tryg motiverer oplægget om Danmarks nye mærkningsordning og deler ud af erfaringer med at have været helt tæt på etablering af D-mærket – og ikke mindst hvorfor Tryg ser D-mærket som et vigtigt skridt til at øge virksomhedernes it-sikkerhedsniveau og kundernes tillid.
– Tom Engly, koncernsikkerhedschef, Tryg

 

D-mærket: Hvad betyder det at Danmark har fået sin første mærkningsordning inden for it-sikkerhed og ansvarlig data-anvendelse? Hvad er D-mærket i det hele taget, og hvorfor det er en god idé? Alt det kan du blive klogere på, men du får også mere konkret indblik i hvordan din virksomhed kommer i gang med at blive D-mærket og hvilken værdi det giver din virksomhed. Der vil også blive vist nogle konkrete eksempler fra mærkningsordningen.
– Mikael Jensen, direktør, D-mærket

 

Kl. 16.15 Spørgsmål og debat

Afrunding af FP-arrangement om D-mærket v./F&P

 

Kl. 16.30: Farvel og tak for i dag

 

Tilmelding her

 

Kort om D-mærket
D-mærket er verdens første mærkningsordning for digital ansvarlighed og dermed den første af sin art i verden, der forbinder it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse i ét mærke. Industriens Fond står bag D-mærket i samarbejde med Dansk Industri, Dansk Erhverv, SMVdan-mark og Forbrugerrådet Tænk.

 

D-mærket støttes af Erhvervsstyrelsen og er en uafhængig privat organisation.

 

D-mærket skal være med til at løfte it-sikkerheden og den ansvarlige dataanvendelse og gøre tillid til data til en konkurrencefordel for virksomheder. D-mærket tydeliggør hvilke virksomheder, der udviser digital ansvarlighed og giver dermed både forretningsværdi til virksomhederne, tryghed til forbrugerne og skaber et stærkere digitalt Danmark. D-mærket henvender sig til alle typer virksomheder, der behandler data, herunder også persondata og tildeles de virksomheder, der lever op til D-mærkets krav om it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse.

 

D-mærket guider virksomheder til nemmere at få overblik over, hvad de skal leve op til inden for datasikkerhed, databeskyttelse og dataetik.

 

Tilmelding her

Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.